8 december 2021

Super trendy ringen kopen?

1 min read

Beste lezer, in dit artikel bespreken wij wat voor type trendy en unieke ringen je moet kopen. Ook proberen we middels dit artikel bewustzijn te creëren in de verschillende soorten ringen, denk hierbij aan ringen met steen en zegelringen. Veel leesplezier!

Ringen met steen

Zilveren ring heren bestaat uit twee verschillende soorten, namelijk heren ringen met steen en zegelringen. Het grootste verschil is, dat bij de ene ring een steen op de bovenkant is meegenomen en een zegelring heeft meestal een gravure. In de volgende alinea bespreken we nog meer de verschillen.

Ringen met steen kunnen diverse stenen bevatten, denk hierbij aan onyx, agaat en ook zirkonia. Sommige partijen verkopen ook ringen met edelstenen. Pas wel op, want niet alle producten kunnen origineel zijn. Dit zal je meestal merken in prijs.

Zegelringen voor heren

Een zegelring ziet er wat anders uit in vergelijking tot herenring met steen. Bij de herenring met steen ging het voornamelijk om de steen zelf. Bij de zegelring gaat het meer om een gravure wat aangebracht wordt aan de ring. Vroeger gebruikte men deze ring om de status te kunnen weergeven. Tegenwoordig kan je je achternaam een symbool of iets anders laten graveren. Dit is super te combineren met een gepersonaliseerde pen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *